Direct contact   

Jouw partner voor
snack specialiteiten
& ingrediënten


Foodlink produceert en levert snack specialiteiten en plantaardige ingrediënten in bulkverpakkingen voor de Europese voedingsmiddelenindustrie. Sinds onze oprichting in 1991 zijn onze kernwaarden altijd al een combinatie van partnerschappen bouwen, geborgde toeleveringsketens, kwaliteit en innovatie geweest.


Partnerschappen bouwen & innoveren

Wij zijn geen traders, maar bouwen partnerschappen. Dat wil zeggen dat bij ons alles om een nauwe samenwerking met de klant draait. Het heeft onze voorkeur om elkaar regelmatig te ontmoeten zodat er een sterke relatie wordt opgebouwd en er wederzijds begrip ontstaat over elkaars productbehoeften en mogelijkheden. Deze persoonlijke aanpak biedt ons de mogelijkheid om gepast advies bij ieder project te kunnen bieden en om bij te dragen aan de groei van jouw bedrijf.

Wees welkom om een keuze te maken uit ons brede productassortiment, die ons eigen productontwikkelingsteam constant update en innoveert. Ook is het mogelijk om samen ontwikkeltrajecten van nieuwe producten aan te gaan. Hierin hebben wij veel ervaring en dankzij de jarenlange samenwerking met onze toeleveranciers kunnen dergelijke projecten professioneel, betrouwbaar en transparant uitgevoerd worden. Behoefte aan maatwerk? Daag ons dan uit!

Geborgde toeleveringsketens

Als leverancier van een aantal niche productgroepen voelen wij ons verantwoordelijk om de toeleveringsketens aan de hoogste standaarden te laten voldoen, transparantie en duurzaamheid spelen hierbij ook een belangrijke rol. Dergelijke eisen kunnen het beste worden gerealiseerd in een volledig geïntegreerde en geborgde keten, waar wij overzicht en invloed houden over het totale proces. Onze leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd en de samenwerkingen zijn gebaseerd op jarenlange relaties. We investeren samen in de toekomst. Wat goed voor hen is, is goed voor ons. Dit alles doen wij met de intentie om kwaliteitsproducten op tijd en volgens afspraak bij jou af te kunnen leveren.

Kwaliteitsmanagement

In de veeleisende consumentenmarkt van vandaag is het essentieel om op de productkwaliteit en veiligheid van je leveranciers te kunnen rekenen. Foodlink neemt voedselveiligheid en kwaliteitsmanagement daarom zeer serieus in elke stap van onze toeleveringsketens. Al onze productiefaciliteiten zijn BRC en IFS gecertificeerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. We passen een streng controlemechanisme toe, met controlepunten vóór verscheping in land van origine én bij aankomst in onze opslag in Nederland. Deze controles voeren wij uit in samenwerking met gecertificeerde laboratoria.

Naast onze inspanningen om kwalitatieve en smaakvolle producten te kunnen garanderen, zetten wij ons ook in voor social compliance in de toeleveringsketens. Dit doen wij door alle spelers in de keten aan te sporen om transparantie te verschaffen omtrent de werkomstandigheden, veiligheid & gezondheid, bedrijfsethiek en het milieu. Met de ultieme doelstelling om de ethische standaarden voor alle medewerkers binnen onze ketens constant naar een hoger niveau te brengen.